30 maj 2009

Miccoli zgjat kontratën me Palermon

Sulmuesi i Palermos, Fabrizio Miccoli, ka vazhduar kontratën me skuadrën e tij aktuale, e cila e lidh me klubin sicilian deri në vitin 2012.
Palermo nuk ka pritur të zgjasin spekulimet për largimin mundshëm të yllit të skuadrës, dhe ka reaguar menjëherë duke i ofruar kontratë të re. “Sulmuesi Fabricio Miccoli sot (të shtunën) e ka vazhduar kontratën me Palermon ku do të qëndrojë deri në vitin 2012”, shkruan në deklaratën zyrtare të klubit.