29 maj 2009

Tevez: Do të fitonim po të kisha luajtur nga fillimi

Carlos Tevez llogarit se Manchester United ndoshta nuk do të kishte humbur finalen e Ligës së Kampionëve nëse ai do të ishte në përbërjen startuese të ekipit.
Derisa ardhmja e Tevez në United vazhdon të jetë e pasigurt, argjentinasi nuk e fsheh dëshpërimin për dështimin të ngrejë trofeun e Ligës së Kampionëve. “Doja të isha në përbërjen startuese në Romë, por ky është vendim i trajnerit. Nëse do të kishim ndonjë strategji më sulmuese që nga minuta e parë, ndoshta edhe rezultati do të ishte më ndryshe”, ka thënë Tevez. “Ishte një periudhë e mirë për mua, por mendoj se do të duhej të kisha luajtur më shumë. Ende nuk është zgjidhur e ardhmja ime. Agjentët e mi negociojnë dhe pres që të dëgjoj lajme nga ta”, ka përfunduar argjentinasi.