29 maj 2009

Liverpool, City dhe Real në garë për Tevez

Mediat angleze përcjellin lajmin e ekipet Liverpool, Manchester City dhe Real Madrid, janë pajtuar të paguajnë 25 milionë funte për të angazhuar Carlos Tevez.
Argjentinasi është pranë fundit të huazimit dyvjeçar në Manchester United, dhe Sir Alex Ferguson refuzon të paguajë këtë shumë, pasi ka ndarë vetëm 10 milionë funte. Kia Jorabchian, i cili është pronar i të drejtave ekonomike të Tevez, nuk dëshiron të dëgjojë për ofertë nga United më të vogël se kjo shumë, e cila është e arritur para dy viteve, dhe është i bindur se ndonjë klub tjetër do ta pranojë këtë ofertë. The Times shkruan se Liveprooli, Manchester City, Real Madridi dhe një klub tjetër i elitës evropiane, kanë pohuar se janë të gatshëm të paguajnë shumën për të marrë Tevez.