29 maj 2009

Ballack: Chelsea ekipi më i mirë në evropë

Futbollisti Gjerman në Chelsea Ballack deklaroi se '' Chelsea është ekipi më i fortë në evropë. Ne nuk patëm fatë në ndeshjen gjysmëfinale me Barcelonën, ishte një gol vdekjeprues, tash kemi ndeshjen finale me Evertonin. Dëshirojmë që këtë ndeshje të fitojmë dhe të jemi fitues të FA kupës'' u shprehë Ballack