29 maj 2009

Juan vazhdon kontratën me Romën

Skuadra e Romës ka njoftuar se mbrojtësi Juan ka nënshkruar një marrëveshje të re, e cila e lidh me ekipin kryeqytetas deri në vitin 2013.
Braziliani ka nënshkruar kontratë të re katërvjeçare, sipas të cilës ai do të marrë pagë prej 4.5 milionë eurosh në vit. “Klubi i Romës dhe Juan Silveira dos Santos njoftojnë se kanë arritur marrëveshje për zgjatjen e kontratës deri më 30 qershor 2013”, shkruan në deklaratën zyrtare të Romës.