30 prill 2009

Zarate firmos me Lacion deri në vitin 2014

Mauro Zarate do të jetë përfundimisht futbollist i Lacios edhe për disa vite. Argjentinasi ka firmosur një kontratë me klubin kryeqytetas që do ta mbajë të lidhur deri në vitin 2014. Kontrata e tij me Al Saad është zgjidhur, dhe tek Lacio do të përfitojë 2 milion euro në sezon. “Jam i lumtur. U bë ajo që unë dëshiroja”, deklaron sulmuesi Zarate menjëherë pas nënshkrimit të kontratës.