29 prill 2009

Sedorf dhe Bergomi gati të blejnë Monzën

Dy emra të mëdhenj për ringritjen e Monzës dhe për një herë rrugët e Milanit e Interit mund të kryqëzohen. Padroni i bardhekuqve Xhiambatista Benjini është gati të lërë drejtimin e skuadrës dhe një nga blerësit e mundshëm qenka Klarens Sedorf.
Klubi mund t’i lihet për momentin holandezit për të vlerësuar mundësinë e investimit në skuadër. Për Sedorfin hapet një karrierë si drejtues, duke ripërshkruar gjurmët e Galianit e Braidës, ku hapat e parë i hodhën në Monzë. Por është edhe një ish-interist që mund të hyjë në projekt, Bepe Bergomi, që mund të mbulojë rolin e këshilltarit të jashtëm.