30 prill 2009

Chiellini: E meritojmë vendin e dytë

Paraqitja e dobët e Juventusit në katër ndeshjet e fundit në Serie A, ka bërë që Bianconerët të humbin pozitën e dytë në tabelë, të cilën aktualisht e mban Milani me dy pikë më tepër se Zonja e Vjetër.
“Qëllimi ynë tani mbetet vendi i dytë, sepse mendoj se gjatë gjithë sezonit ne e kemi merituar më shumë se Milani”. “Kritikat ndaj nesh janë krejtësisht normale. Sepse deri para një muaji pritej shumë nga ne. Deri para një muaji ne po kalonim një sezon të shkëlqyer. Sido që të jetë ne vazhdojmë të mbesim të bashkuar dhe të gjithë e përkrahim Ranierin”, ka thënë mbrojtësi i Juves, Giorgio Chellini, për “Juventus Channel”.