29 prill 2009

"Ujkani konfirmohet si portier i dytë"

Paraqitja e portierit shqiptar, Sajmir Ujkani, në debutimin e tij të dielën kundër Milanit në "San Siro", nuk ka kaluar pa u vënë re jo vetëm nga shtypi italian, por edhe nga vetë drejtuesit e lartë të klubit të Palermos. Ishte zëvendëspresidenti i këtij klubi, Guglielmo Miçike, ai i cili ka nënvizuar dje para medias së Ujkani ka shumë mundësi të jetë portieri i dytë i Palermos, pas titullarit Amelia. "Është e mundur që ai të jetë portieri i dytë në prag të sezonit të ardhshëm, u shpreh zëvendëspresidenti. Ujkani është një portier i mirë. Trajnerët tanë të portierëve flasin shumë mirë për të, por ju kujtoj se Palermo ka edhe Agliardi dhe Sirigu, që janë dy portierë të vlefshëm. Sirigu është edhe portieri i Kombëtares italiane, Under 21. Por, për të mësuar vendimin përfundimtar, do të presim fundin e kampionatit".