28 prill 2009

Kamoranezi: Jemi të gjithë me trajnerin

Edhe Mauro Kamoranezi është në krah të trajnerit: “Ranieri ka thënë se ky është grupi më i mirë që ka stërvitur ndonjëherë dhe unë jam krenar për fjalët e tij. Jemi të gjithë me të. Nuk mund të jemi të kënaqur nga ky sezon, por tre vite më parë ishim në B dhe tani nuk mund të harrojmë të luftojmë për të arritur vendin e dytë. Gjithçka tjetër nuk ka rëndësi”.
Në lidhje me një rikthim të Kanavaros: “Tre vite më parë disa lojtarë janë larguar për të shkuar në skuadra të rëndësishme, sepse ishte në lojë karriera e tyre. Fabio është një nga ata. Për këtë arsye unë nuk kam asgjë kundra rikthimit të tij”, ka thënë Kamoranezi.