29 prill 2009

Werder dhe Juve bisedojn per Diegon

Jan bere publike kontaktet Juventus dhe Werder Bremen per brazilianin Diego: "Po, ka patur bisedime," tha Klaus Allofs, administrator i përgjithshëm i ekipit gjerman. Tani nuk mund të mohojë ekzistencën e bisedimeve sepse është një objektiv i qartë i Bianconerve per sezonin e ardhshëm. "Kur një klub është i shqetësuar, është normale se ka telefonata," tha Allofs per Gazeten Kreiszeitung Syke.Juventus kanë ofruar 20 milion euro, por Werder do të kërkojë 26 per karte. Allofs tha se negociatat nuk janë duke u zhvilluar në këtë moment. "Nuk ka negociata. Ne duam që të mbetet Diego këtu deri në skadim të kontratës së tij në 2011, nëse jo më shumë thotë drejtori.