29 prill 2009

“Shevçenko do të kthehet te Çelsi”

Shevçenko është një lojtar i huazuar te Milani nga Çelsi dhe mendoj se do të rikthehet në Londër”. Janë fjalë të Fabio Parisit, menaxheri i sulmuesit ukrainas, i cili vazhdon: “Për momentin, nuk besoj se është e mundur që kuqezinjtë të vendosin ta mbajnë. Nuk e di si i ka marrëdhëniet Andrei me Ançelotin dhe shokët, problemi i vetëm është se ai është një lojtar i huazuar dhe duke parë si shkoi sezoni, mendoj që do të kthehet te Çelsi”. Janë të shumta variantet mbi të ardhmen e 33-vjeçarit: “Varet se kush do të jetë trajner i bluve dhe se çfarë dëshiron vetë Sheva.
Zgjidhje e kontratës? Nuk e besoj, siç nuk e besoj se mund të qëndrojë në Itali edhe sezonin e ardhshëm. Tashmë vendos i vetëm, është mjaft i qetë, s’ka nevojë për asnjë. Megjithatë mund të shkojë të luajë edhe jashtë”.