30 prill 2009

Juvja, apel i ri për “dyert e mbyllura”

Juventusi nuk dorëzohet dhe pasi Gjykata Kombëtare kishte rrëzuar apelin e bardhezinjve në kuadër të një javë pezullim të fushës për ndeshjen kundër Leçes për koret raciste ndaj Balotelit, klubi bardhezi ka vendosur t’i drejtohet këtë herë Gjykatës së Lartë të Drejtësisë Sportive për të hequr vendimin e mëparshëm.Ky është motivimi i publikuar në adresën zyrtare të Juves: “Në bazë të vendimit të Gjykatës Federale, duke dalë me një vendim më 28 prill 2009 dhe duke parë mungesën e arsyeve që lejojnë Juventusin të arsyetojë bindjen e saj mbi dënimin, klubi kërkon një apelim urgjent me kërkesë rrëzimin e vendimit nga ana e Gjykatës së Lartë të Drejtësisë Sportive”.