30 prill 2009

Elano dëshiron të qëndrojë te City

“Ky është fundi i sezonit tim të dytë me City-n dhe, nëse do të ishte në duart e mia, unë do të ulesha në tavolinë dhe diskutoja vazhdimin e kontratës tash”, ka thënë Elano.“Do të më pëlqente të rinovoja kontratën me Cityn dhe të qëndroj këtu edhe për një kohë të gjatë. Më pëlqen Anglia dhe kënaqem me jetën në Manchester. Jam shumë i lumtur këtu”, ka shtuar braziliani.