29 prill 2009

Kundërsulm i “Zonjës” për Flokarin

“Me Atalantën e kam arritur marrëveshjen, por lojtari nuk do të vijë tek Napoli kështu që do të kërkojmë një sulmues tjetër”, ka thënë Aurelio De Laurentis, duke braktisur përfundimisht rrugën që çon tek Serxhio Flokari. E interesuar për lojtarin atalantin është Xhenoa (ofertat e së cilës kanë kënaqur Atalantën dhe lojtarin), por gjatë orëve të fundit është rikthyer në sulm Juventusi, që është gjithmonë në kërkim të një zëvendësuesi të vlefshëm për Trezegenë.