28 nëntor 2008

Torres dhe Aurelio së paku dy javë jashtë loje

Stafi mjekësor i Liverpoolit u ka bërë disa ekzaminime Fernando Torresit dhe Fabio Aurelios, të cilët u lënduan gjatë ndeshjes kundër Marseille në kuadër të Ligës së Kampionëve.
“Fernando i ka dëmtuar tejzat e gjurit dhe do të qëndrojë jashtë aksioni për dy ose tre javë”, ka njoftuar zëdhënësi i Liverpoolit. “Fabio e ka lënduar pulpën e këmbës së majtë dhe po ashtu do të mungojë së paku dy javë”, ka vazhduar zëdhënësi.