28 nëntor 2008

Bosingwa: Është kënaqësi të luash për Chelsean

Përforcimi i ri i Chelseat, mbrojtësi portugez, Jose Bosingwa, thotë se ai po kalon momente shumë të mira në ekipin anglez këtë sezon.
“Të jem i sinqertë vërtet po kaloj momente shumë të mira duke luajtur në Premierligës, veçanërisht me këtë ekip”, ka thënë ish-mbrojtësi i Portos.“Andaj them se definitivisht jam shumë i lumtur që kam nënshkruar me klubin e Chelseat dhe do të doja të qëndroj këtu për një kohë të gjatë”, ka shtuar Bosingwa.