27 nëntor 2008

Rooney: Ne jemi mbretërit e Manchesterit

Sulmuesi i Manchester United, Wayne Rooney, e ka nxehur atmosferën para ndeshjes derbi të qytetit ndaj Cityt, duke thënë se Djajve të Kuq janë mbretërit e vërtetë të Manchesterit.
“Do të jetë bukur t’u tregojnë se kush janë Mbretërit e vërtetë të Manchesterit. Nuk na intereson ajo që City fiton një popullaritet të madh. Nëse ata do të fitonin trofe, kjo vërtet do të më irritonte, por derisa ata janë në mesin e tabelës, kjo nuk më pengon”, ka thënë Rooney.“Tifozëve u kemi borxh fitoren në ndeshjen derbi, edhe pse vitin e kaluar fituam dy trofe. Ajo që i humbëm të dy derbit e qytetit, ishte tepër dëshpëruese. Ndeshja e të dielës do të jetë shumë e rëndësishme për lojtarët, tifozët dhe klubin, veçanërisht pasi City kaloi në duar të pronarëve të rinj”, ka shtuar sulmuesi anglez.