25 nëntor 2008

Podolski mund të luajë për Romën

Andrea Stops, agjenti i sulmuesit të Bayern Munichut, Lukas Podolski, beson se klienti i tij mund të transferohet te skuadra e Romës.
“Nuk dëshiroj të komentoj ende. Drejtuesit e Bayernit kanë thënë se ai nuk është në shitje dhe ata nuk dëshirojnë ta lëshojnë në janar”. “Megjithatë, Roma do të ishte një mundësi e shkëlqyer për të. Mirëpo duhet të diskutohen gjërat me Bayernin në fillim dhe pastaj të vendoste për ndonjë skuadër të mundshme”, ka thënë agjenti.