28 nëntor 2008

Dinjo sfidon Del Pieron: Te shohim kush i gjuan me mire encet!

Me pare i mberriten pergezimet e Berlusconit (”Nje Milan i forte? Do te thoja me teper nje Ronaldinho i madh”), dhe me pas i leshoi dorashken e sfides ne distance Del Pieros. Nje dite pas takimit me Portsmuthin ne Angli Dinjo kishte nje mendim qe shkon larg dhe me saktesisht te sfida e 14 dhjetorit me Juven: “Goditjet e mia te denimit? Pres Aleks Del Pieron, i cili ka qene gjithnje idhulli im, qe te matem me te.” Por Dinja per nje gje eshte i sigurt: “Se jam i rendesishem si te gjithe te ky grup.”