27 nëntor 2008

Emerson: Ronaldinho vlen shumë në Milan

Mesfushori i Milanit, Emerson, thotë se loja e bashkëvendësit të tij, Ronaldinhos, tek rosonerët, është më shumë se e rëndësishme, pasi ai është i pazëvendësueshëm.
Emerson mendon se që kur Ronaldinho ka arritur në San Siro, ka bërë një ndikim të madh në kualitetin e lojës së Milanit dhe se shumica e lëvdatave për lojën e ekipit duhet të shkojnë mu për të.“Ronaldinho vërtet ka bërë një ndryshim të madh në lojën tonë. Ai ka përparuar shumë që kur ka arritur në ekipin tonë. Forma e tij është shumë më e mirë nga ajo që tregonte në Barcelona para transferimit”, ka thënë Emerson.