27 shkurt 2009

Ranieri beson: E vështirë, jo e pamundur

Klaudio Ranieri mendon që tani për ndeshjen e kthimit ku Juventusi do të duhet të përmbysë rezultatin e “Stemford Brixh”. “Pas dy javësh duhet të bëjmë ndeshjen perfekte, - ka thënë trajneri -, të bëjmë të paktën një gol dhe të mos pësojmë asnjë. Në Londër nuk kemi arritur të shënojmë, por tani na takon ne të kontrollojmë ndeshjen dhe t’i vëmë ata nën presion.
Do të jetë e vështirë, por jo e pamundur, e dimë që mund të fitojmë”. Në lidhje me humbjen, Ranieri, ka dhënë shpjegimin e tij: “Donim t’i hiqnim iniciativën Çelsit, por e kemi filluar keq ndeshjen, si në Palermo. Jemi përpjekur t’i dominojmë në shpejtësi, por nuk kemi arritur. Shpresojmë të bëjmë më mirë pas dy javësh. Duhet të luftojmë deri në sekondën e fundit”, ka përfunduar tekniku bardhezi....