28 shkurt 2009

Daily Mirror: Dowing, pasardhës i Ndevedit

Stewart Dowing mund të jetë zëvëndësuesi i Pavel Nedvedit tek skuadra e Juventusit. Këtë hipotezë e hedh në skenë tabloidi anglez Daily Mail. Sipas këtij tabloidi, skuadra italiane po interesohet prej disa muajsh për shërbimet e 24-vjeçarit të Midellsbrout.Veç Stewart Downing, Juventusi interesohet edhe për alternativat e tjera, si, Babel, Riberi, Kasano dhe David Silva. Futbollisti Downing ka të dhëna mjaft të mira për të qenë një zëvëndësues i denjë i Pavel Nedvedit, sipas tabloidit anglez.