21 dhjetor 2010

Vjen edhe një portjer i ri në Juve

Blerjet e Juves po orientohen në të ardhmen e sajë, pra në të rinjët përkatësisht talentat e rinjë.
Tuttomercatoweb kan siguruar eksluzivisht një informaion se Juventus ka blerë super talentin Laurentiu Costantin Branescu portjer i Ramnicu Valcea.
Ky talent, portjer vetëm 16 vjeçar ishte i provuar edhe në Manchester United për 10 ditë, por shkatësia e Juves përkatësisht repartit për lojtar të rinjë bënë atë që të vijë në Juve, e blenë për 800.000 Euro.
Branescu i shtohet kolonisë së re në Juve me lojtar si Piazon, Citti dhe Favalli.