22 dhjetor 2010

Super Grande Juve Liga - LAJMRIM

- Te nderuar pjesmarres te Super Grande Juve Liges se paru dua t`ju informoi se Java 17 eshte pezulluar nga stafi Grande Juve, arsya e pezullimit eshte se E-maili i vjeter (juve-m@live.com) ishte bllokuar kurse ne E-mailin e ri nuk kishin arritur shume letra. Qe do te thote se JAVA 17 do te luhet me 6 Janar 2011 kurse Java e 18 luhet me 09/10.01.2011 - Andaj Luani per dy Javet se me 10 Janare do te shpallet edhe fituesi i gjysemsezonit.

JAVA 17 me 06.01.2011

Genoa - Lazio (?)
Palermo - Sampdoria (?)
Arsenal - Manchester City (?)
Everton - Tottenham (?)
Athletic B - Deportivo (?)
Mallorca - Hercules (?)
Rangers - Celtic (?)

JAVA 18 me 09/10.01.2011

Sampdoria - Roma (?)
Napoli - Juventus (?)
Cesena - Genoa (?)
Real Madrid - Villarreal (?)
Real Sociedad - Sevilla (?)
Osasuna - Getafe (?)
Sporting - Braga (?)

Per dy Javet e ardhshme ku duhet ju te luani kemi 14 ndeshje dhe kemi shperblime me pike:
1. Personi qe qellon 14 ndeshje fiton bonusin prej 7 pikeve
2. Personi qe qellon 12 ndeshje fiton bonusin prej 5 pikeve
3. Personi qe qellon 10 ndeshje fiton bonusin prej 3 pikeve


Andaj liani afati i fundit per te luajtur eshte 30.12.2010 deri ne ora 12 i dites

VREJTJE: LUANI DERI ME AT DATE SEPSE LETRAT PAS ASAJ DATE NUK I PRANOJM TE GJITHA LETRAT I DERGONI NE E-MAIL grande-juve@hotmail.de