22 dhjetor 2010

Bonucci: Duam të fitojmë gjithçka

Mbrojtësi i Juventusit, Leonardo Bonucci, pohon se planet për ta fituar Scudetton nuk kanë ndryshuar, përderisa ai është i bindur se ky do të jetë mision i vështirë për të.

“Unë dua të përmirësohem më shumë e më shumë dhe të fitoj sa më shumë që është e mundur. Ne nuk duhet t’i zhgënjejmë tifozët, por ne do të bëjmë gjithçka për t’u dhënë atyre kënaqësinë pasi do luftojmë për çdo ndeshje”.

“Balanci për këtë vit është i mirë dhe jam i kënaqur. Çdo ditë e më tepër po përmirësohemi dhe rezultatet mund të shihen”, ka thënë Bonucci.