22 dhjetor 2010

Castro në gjurmët e Juventus dhe Real Madrid

Uruguajani i Real Mallorcas, Gonzalo Castro (26) është duke u gjurmuar nga Juventus dhe Real Madrid.
Lojtari është për shitje dhe ai është me vlerë mes 6 dhe 9 milion euro.