04 dhjetor 2010

Storari - Harrone Lech, tesht vjen Catania

Portjeri i Juves Storari nuk kishte qene ne formacionin e par kunder Lech, mirpo ai deshiron qe sa me shpejt te harrohet ai takim, eshte koha qe te shikojm perpara dhe te fokusohemi ne takimin e ardhshem..

Me vjen keq se si perfundoj takimi, ajo ka qen takimi ku kemi mundur te shenojm fitore, skuadra polake ska qen e nivelit ton, mirpo koha e veshtir nuk na ka lejuar ti tregojm aftesit tona.

Eshte treguar kfaliteti i Juves ne kete takim?

Juventus po perparon, ate qe e ka kerkuar trejneri ne fillim te sezonit edhe ato po e arrijna, jemi te vedishem qe deshirojm te jemi ne krye te tabeles. Kush eshte ne Juventus eshte ne dijeni qe duhet te luajm per kerkesat qe ikemi. Ne cilin vend do te jemi, do te shikojm ne fund, por eshte e sigurt qe do te luftojm te jemi te paret..

Ai ka komentuar edhe per ndeshjen e ardhshme kunder Catanias.

Shkojme ne nje udhetim te veshtir, kunder nje skuadre e cila eshte e organizume mire dhe me nje trejner shume te mire, kan nje tifozeri ecila ju jep perkrahje maksimale perte arritur suksese. Ne duhet ta zhvillojm ndeshjen me perkujdes te madhe qe te arrime fitore ka deklaruar Storari.