14 dhjetor 2010

Sebastian Giovincos është i lumtur në Parma

Andrea D’Amico, agjenti i Sebastian Giovinco’s deklaroi se ai është i kënaqur me progresin e tij në Parma. Pritet shumë nga 23 vjecari pas kalimit të tij prej Juventusit në Parma, pavarsisht nga kritikat lidhur me perfomancat e tij të tanishme.

“Giovincos është i lumtur në Parma, dhe ai do të luaj me mburrje të tregoj aftësinë e tij të jashtëzakonshme në futboll”, deklaroj agjenti i tij për Calcionneës24.com

“Ai ishte i lënduar dhe nuk mund të bëj cudira. Duhet të kemi durim.
“Ai është duke u stervitur që të kthehet në form për vitin 2011. Sidoqoftë, unë nuk i pëlqej kritikat ndaj tij dhe mendoj se janë të padrejta.”