14 dhjetor 2010

Ibra-Krasic, dueli për Scudetto

Zlatan Ibrahimovic dhe Milos Krasic janë simbolet e skuadrave që mendohen të jenë pretendët kryesorë për fitimin e titullit këtë sezon.
Njëri është suedez ndërsa tjetri serb. Zlatan Ibrahimovic dhe Milos Krasic janë simbolët e rinj të Milanit e Juventusit. Dy profesionistë të cilët janë pa dyshim protagonistët kryesorë të skuadrave dhe mund t'i çojnë ata drëjt fitimit të kampionatit italian, të ashtuquajtur Scudetto.
Ibra, me forcën e tij po mban në krye të Serie A Milanin e tij, i gatshëm për të bërë çfarëdo lloj roli që i caktojnë, ndërsa Krasic, me shpejtësinë që ka në lojë është assi nën mëngë i trainërit Del Neri. Ky duket një duel që mund të vazhdojë përgjatë gjithë sëzonit. /Juventus-Fans/