22 dhjetor 2010

Pavel Nedved është i impresionuar me Luigi Del Nerin

Nedved beson se Juventus mund të fitoi Scudetto…

Legjenda e Juventus Pavel Nedved beson se Bianconeri ka bërë hapa të mëdhenjë këtë sezonë nën udhëheqjen e trajnerit Luigi Del Neri, dhe se ata kanë potencial të fitojnë Scudetto.

Nedved është antarë bordit të drejtorëve në Juventus dhe është i impresionuar me punën e Del Nerit.

Gjigantët Italian tani janë në vendin e katërt të Serie A me 31 pikë nga 17 ndeshje, pesë pikë pas Milan.
“Shoh një group të luftëtarëve të udhëhequr nga një trajner që punonë drejtë.” Tha ai për shtypin Italian.

“Juve është duke bërë një punë të shkelqyer. Ata kanë predisposita që ti arrijnë qëllimet e tyre. Një ndër to është fitimi i Scudettos.”