21 dhjetor 2010

Glen Johnson ne Juventus?

Juventus-Glen Johnson mund te vije te Juventus ne janar.

Juventus janë të gatshëm për të nisur një lëvizje drejt Liverpulit qe ta kenë ne radhet e tyre mbrojtesin Johnson nga Anfield.Ai është i admiruar dhe i dëshiruar në Torino, dhe kjo është thënë se ai dëshiron të largohet nga Anfield.

Me ardhjen e Johnson, Juve deshiron qe ta largojë nga skuadra Mohamed Sissokon, i cili nuk gjen vend në formacionin baze te Juventusit.