21 dhjetor 2010

Parma - Juve: Mund te ndodh një shkëmbim i dyfishtë

Sipas ilsussidario.net, konfirmuar nga TuttoJuve, Juventus po mendonë te bejë një marveshje me skuadren e Parmes, për një shkëmbim te dyfishtë.
Fjala ësht për një shkëmbim gjashtë mujorë. Mendohet se shkëmbimi do te jetë Marco Motta - Cristian Zaccardo dhe shkëmbimi tjeter Davide Lanzafame - Hernan Crespo.
Drejtuesit e Juventusit nuk janë te kënaqur me lojen qe po e tregojnë Motta dhe Lanzafame, andaj, kta dy lojtar me përvoj siq janë Zaccardo dhe Crespo, do ti kishin ndihmuar Juventusit.