13 dhjetor 2010

Marotta: Nuk e transferojmë Cassanon

Merkatoja e Juventusit gjatë janarit pritet të jetë mjaft taktike, nëse marrim për bazë deklaratën e drejtorit Bianconer, Gisueppe Marotta, i cili përjashtoi kategorikisht transferimin e sulmuesve Antonio Cassano dhe Alberto Gilardino në Vinovo.

“Ne nuk do të bëjmë investime të mëdha, lojtarët të cilët do të vijnë, nëse do të vijnë, do ta përmirësojnë ekipin, përndryshe do të qëndrojmë kështu si jemi”.

“Ne duhet të mos harrojmë se kemi sulmin më të mirë dhe një mesfushë të shkëlqyer. Ne nuk kemi nevojë për të blerë. Zërat për Amaurin dhe Gilardinon janë të pavërteta. Sa për Cassanon, unë nuk e shoh atë në Olimpico pasi që kemi plane tjera”, u shpreh Marotta për Sky Sport Italia.