20 dhjetor 2010

Kontrolli mjekësor për Del Pieron

Sot Del Piero ka qenë subjekt i kontrollit mjekësor, si rezultat i lëndimit të muskujve që e pësoi të shtunën e kaluar.
Kontrolli është bërë nga profesor Faletti, kontrollet janë kryer në institutin e mjekësisë sportive, dhe rezultatet ishin se kapiteni ka një tendosje të muskujve në kofshën e djathtë.
Prandaj është parashikuar një rifillim gradual i trajnimit pas periudhës së Krishtlindjeve.