10 dhjetor 2010

"Juve është i interesuar për Lisandro Lopez" - Agjenti

Sulmuesi argjentinas me pasaportë europiane Lisandro Lopez mund të jetë caku kryesor i tregut të janarit për Juventusin.

Duket kështu, të paktën sipas deklaratave nga agjenti i tij Fernando Hidalgo ku tha: "Unë mund të konfirmoj interesimin e Juventusit për Lisandro Lopez, në anën tjetër ne po flasim për një lojtar të madh." Lojtar i plotëson kushtet e BE-së dhe marrëveshja mund të arrihet në janar. Skuadra e Lyon e lejon një transfer të tillë" shtoi ai. /Juventus-Fans/