18 dhjetor 2010

Juve do të ndjekë sistemin e Barcës

Menaxheri gjeneral i Juventusit, Beppe Marotta, thotë se ata janë duke ndjekur shembullin e Barcelonës dhe janë fokusuar në sistemin e të rinjve.

Marotta thotë se akademia e tyre do të bëhet gur themeli i klubit për ekipet e ardhshme.

“Ne jemi duke u fokusuar në lojtarët e rinj. Ne e kemi bërë këtë dhe do të vazhdojmë ta bëjmë në disa vitet e ardhshme. Objektivi ynë për të ardhmen është të krijojmë një Juventus në stilin e Barcelonës”, ka thënë Marotta.