18 dhjetor 2010

Marotta aludon në transferime

Drejtori i Juventusit, Giuseppe Marotta thotë se klubi nuk do të ndjekë një strategji të blerjes së shpejtë të lojtarëve gjatë janarit, por ka pranuar se gjasat për ta përforcuar skuadrën do të shfrytëzohen.

“Sa i përket merkatos, ne do të tentojmë t’i shfrytëzojmë mundësitë të cilat na dalin përpara. Por, ne do ta bëjmë këtë me lojtarët të cilët janë më të fortë se që i kemi tani dhe për këtë do të jetë e vështirë”.

“Ne kemi bërë investime të mëdha në qershor dhe kështu nuk i shoh ato gjatë janarit. Buffon dhe Del Piero nuk paraqesin brenga për ne. Këta dy dhe Amauri do të jenë protagonistë të pjesës tjetër të sezonit”, ka thënë Marotta.