18 dhjetor 2010

Moggi mund të rikthehet tek Juve

Sipas raportimeve nga "La Stampa", janë duke qarkulluar thashethëmet për një rikthim të mundshëm të Luciano Moggit në Juventus.

Verën e ardhshme përfundon pezullimi 5 vjeçar nga futbolli për Moggin, dhe shumë tifozë bardh e zi ëndërrojnë rikthimin e drejtorit më të preferuar të Juventusit të të gjitha kohërave.