21 dhjetor 2010

Intervistë e Marottas: Në verë blerjet e mëdha

Disa nga pyetjet më të nxehta në këtë intervistë:
Qfarë do të bëni në Janar ?
"Do t'a kompletojmë ekipin."
Thuhet se me disa blerje, Juve mund t'a rrëmbej skudetton. A do t'i bëni blerjet ?
"Së pari duhet t'i rishiqojmë të gjithë lojtarët e lënduar, pastaj do të shohim ku kemi nevojë. Duhet edhe t'i respektojmë këta lojtar momental të cilat dhan gjithqka për klubin i cili po bën gjëra të mrekullueshme. Ne duhet të jemi fer me shikuesit duhet të bëjmë blerje të mëdha, por ato do t'i bëjmë në verë. Vera do të sjell nënshkrime të mëdha për Juven."
Quagliarella a është surprisa reale e Juves këtë sezon ?
"Po është një surpriz për ju, për mua jo sepse e njoh këtë lojtar që kur ishte në Sampdoria. Vetëm lëreni të luaj në rolin natyral të tijë (SS) dhe ai do të shpërthej. E ka golin në gjak dhe ma përkujton Anastasin"