21 dhjetor 2010

Aquilani :"Juventus do ta fitoj skudeton"


Alberto Aquilani beson se Juventus kanë potencial shumë të madhë për ta fituar titullin këtë stinor.Juventus barazoi fundajvën e kaluar edhe pse e patën fitoren ne duart e tyre.

Sidoçoftë, Aquilani beson se Juventus do ta fitoj titullin.

“Nëse Del Neri flet për Skudetton ai me siguri ka arsye të mirë.” Deklaroi Aquilani për Il Correre dello sport.

“Mendoj duhet të shkojmë lojë pas loje. Ne jemi duke kaluar një periudhë të mirë, dhe duket të shikojm javë pas jave. Do ta shohim se cfar do të ndodhë mbrenda javëve të ardhshme.

Kthimi i Aquilanit në serie A ka shkuar sipas planit.

“Gjërat po ecin pozitivisht. Unë dëshiroja që të kthehem në Itali dhe të luaj në Serie A. Juventus ma dha këtë shancë. Besoj që të mos i brengos.”

“Unë ndihem mirë tash. Më nuk kam lëndime.”