20 dhjetor 2010

Ilicic: Ëndërroj fanelën Bardh e Zi

Josip Ilicic "Ilicicione", senzacioni i Palermos këtë sezon ka dhënë një deklaratë për 'La Gazzetta dello Sport' se ëndërron fanelën Bardh e Zi.
Madje madje 'Ilicicione' nuk është përgjigjur në ndonjë pyetje direkte të gazetarit, por vet është deklaruar që të t'a fitoj Champions Leaguen si dhe t'a veshë fanellën Bardh e Zi jan dy ëndërrat e tijë.
"Kam respekt për Palermon, sepse aty e bëra edhe martesën time me Tinën. Jam një lojtar ambicioz dhe kur jemi tek ëndërrat do të dëshiroja të luaja në Juventus, sepse gjithmon i jam tifoz i tyre. Normalisht se në një të ardhme pak më të largët, sepse dëshiroj të impresionoj edhe më shum dhe ta meritoj atë fanelë" tha Ilicic i në një far mënyre i alarmoi Zamparinin dhe Marottan.