11 dhjetor 2010

Grigera - Ky Juventus mund te fitoj cdo kend

Ngadal po rikthehet puzeqeshja ne fytyren e Luigi Del Nerit, sepse lendimet po aftesohen dhe futbollistet nga dita ne dite po bashkohen me skuadren drejt suksesit, nje nga ata eshte edhe Zdenek Grigera.

Futbollisti qe ka munguar nga 21 tetori, pas lendimit ne sfiten me Salzburg, eshte rikthyer dhe eshte ne gjendje ti ndihmoj skuadres, per kete eshte edhe i lumtur..

Gjithmone eshte e veshtire kur je lar skuadres, kjo kohe ka kaluar shume shpejte dhe nuk kap pas kurfar problemi gjat riaftesimit qe do te thote edhe lendimi eshte rikuperuar. Jam rikthyer dhe tashme po stervitem me skuader, kam kaluar te gjitha pengesat pa kurfar problemi. Pas nje muaj e gjysme pauze eshte e veshtire te rikthehem ne formen e mire, mirpo kam nje ndjenje qe do te arrije.

Edhe Grigera eshte njeri nga ata optimistet qe deklarojn se kjo skuader do te arrije shume kete sezone..

Deshira jone eshte te punojm dhe nga puna te arrijme shume cka, jemi ne dijeni qe mund te shenojm dhe te fitojm ndaj cdo skuadre, kjo skuader mund te arrije shume kete stinor. Ne duhet te mendojm vetem ne ndeshjet tona, tasht po mendojm vetem per takimin kunder Lazios, e mirpresim dhe po punojm per kete takim. Ka me qene nje deshje e madhe ka deklaruar Grigera..