21 dhjetor 2010

Gazetat britanike:"Juventus mendon për Osvaldon"

Sipas gazetes britanike "Daily Mirror", Juventus është i interesuar për lojtarin e Espanyolit, Italiano - Argjentinasin, Pablo Daniel Osvaldo (24).
Për Osvaldon janë te interesuara gjithashtu edhe Manchester City dhe Real Madrid.