21 dhjetor 2010

Juventus, Sytë kah Soriano

Sipas faqes 4-4-2.com, Juventusi është në ndjekje të mesfushorit të Villarreal, Bruno Soriano.
Pasi kanë kërkuar informacion për Giuseppe Rossi dhe Nilmar, Juve vendosi të interesohet në disa lojtar nga klubet spanjolle. Të interesuar në këtë lojtar janë edhe Shalke 04.