01 dhjetor 2010

Diego nuk pendohet për largimin nga Juvja

Asi i Wolfsburgut, Diego, thotë se ai nuk është penduar aspak pse u largua nga Juventusi dhe shton se do ta bënte këtë pa kurrfarë problemi edhe në të ardhmen nëse do të kërkohej nga ai.

“Nëse do të kthehesha te Juventusi, atëherë do ta bëja zgjedhjen për të kaluar te Wolfsburgu edhe 10 mijë herë të tjera”.

“Ne kemi ekip të mirë me personalitet të mirë. Nuk duhet të jemi në vendin e 13-të në tabelën e Bundesligas. Për çdo rast ne kemi nevojë për baraspeshë dhe fokus”, u shpreh Diego.