01 dhjetor 2010

Marrotta - Aquilani dhe Buffon mbeten

Drejtori Sportiv i Juves, te marten ne mengjes per gazetat italiane ka deklaruar se prioritet kryesor i tranferimeve eshte mbetja e Buffonit si dhe blerja e Aquillanit nga Liverpuli..

Peppe Marrota ka deklaruar se Juventus, duhet te nenshkruaj kontrat me Aquilanin dhe ta bleje nga Liverpuli, pasi qe ne skuader Aquilani vlersohet shume per te ardhmen e Juventusit..

Liverpuli eshte ne dijeni per interesimin tone, deshirojm qe sa me shpejt ta realizojm blerjen e lejtarit. Kemi shume arsye dhe besim qe mund te arrijme transferimin pasi qe edhe vet Aquilani deshiron te mbetet ka teklaruar Marotta..

Kurse per Buffon ai ka deklaruar se pa mar parasysh spekulimeve, Buffon do te mbetet sikur edhe Aquilani..

Buffonit kontrata i skadon ne 2013, ne po e mirpresim qe te rikthehet ne fushe pas lendimit, sa i perket Juves ai do te mbetet ne Juventus, klubi e ka simbol - ka deklaruar Marotta..