07 dhjetor 2010

Del Piero, fitorja e 250-të në kampionat

Ndonëse luajti vetëm 10 minuta (14-të në të vërtet me gjithë kohën shtesë), Alesandro Del Piero, mbrëmjen e Katanias ndoshta do ta kujtojë si më të bukurën e karrierës së tij. Sigurisht do të mbesë një datë e shënuar në triumfet e tij: sulmuesi bardhezi, me ndeshjen e luajtur në “Masimino”, arrin fitoren e 250-të në Serinë A. Kapiteni numëron edhe 122 barazime dhe 64 humbje. Një objektiv i bukur, në pritje për të kuptuar cili do të jetë fati i tij në fund të sezonit.