21 dhjetor 2010

Buffon flet për BBC:"Premier liga me tërheq"


Portjeri i Juventusit,Gianluigi Buffon,ka folur për TV kanalin britanik BBC,reth ligës te cidhen e terheq Gigin, dhe ësht përfolur se mund te largohet nga Juventus,për tju bashkuar ndonje ekipi anglez."Po, me pëlqen Premier Liga,aty ka shumë lojtar te medhenjë.Por, un do te qendroj ne Serie A,sepse kupa e Series A ësht shumë më vështir për tu fituar ne krahasim me ligen angleze,dhe për kte gje nuk do te largohem nga Italia.Tani për tani do te qendroj ne Juventus...përfundoj Gigi.