10 dhjetor 2010

Bonucci - me pelqen Konkurrenca

Siq e kemi cekur ne lajmet e me hershme Bonucci eshte ne konkurrenc me disa futbollist ne listen e skuadres se UEFA-s, per vitin 2010.

Eshte me te vertet knaqesi per mua qe gjindem ne mesin e ketyre mbrojtesve kampion..

Ne konkurim jane 55 futbollist dhe 5 trejner, te tdrejten e votimit e kane te gjithe ne web faqen zyrtare te UEFA-s, kurse rezultatet do te publikohen me 19 Janar 2011.

2010 per mua ka qene e shkelqyeshme, Jama i knaqur me punen time, Kam ardhur ne Juventus sepse eshte me i miri ne Bote, te jeme i nominuar per skuadren e vitit eshte nje nder dhe nje knaqesi per mua, dhe ky nominim per mu eshte i veqant dhe nje fillim i ri. - Ka deklaruar Bonucci